TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS

A Thai masszázs a nyújtás, nyomás és relaxáció művészete- a mozdulatokat a masszőz úgy alkalmazza, hogy lazítsa az ízületeket.

THAI OLAJOS MASSZÁZS

Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körülölelik a testet, és felszívódva, az orron át belélegezve hatnak.

THAI TALP ÉS HÁTMASSZÁZS

 

THAI HERBAL MASSZÁZS

A Thai herbal masszázs egy különleges gyógynövényes masszázs, amely az ókori Thai gyógyító művészetből ered.

Thai massage

RÓLUNK VIP THAI MASSAGE

Nagyszerű kiszolgálás, nagyszerű embereknek

Professzionális Thai masszőzeink exkluzív környezetben várják szeretettel leendő és visszatérő vendégeinket!
Masszázs szalonjaink az ország több pontján várják a felfrissülni vágyókat.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Minden masszőzünk okleveles thai masszőz. A híres bangkoki masszázs tanfolyamon sajátították el a hagyományos thai masszázs technikáját, és több éves tapasztalattal rendelkeznek. Teljes kényeztetésben lesz része!

VIP THAI MASSAGE GALÉRIA

Tekintse meg kép galériánkat

VIP THAI MASSAGE SZOLGÁLTATÁSAINK

Válasszon masszázsaink közül!

THAI MASSZÁZS

A Thai masszázs a nyújtás, nyomás és relaxáció művészete a mozdulatokat a masszőz úgy alkalmazza, hogy lazítsa az ízületeket.A maszázzsal a belső szervek is erőre kapnak, az életkedv megnő, és mély, nyugodt állapot áll be. Másik jótékony hatása a beálló egyensúly a test, a tudat és a lélek között, egy általános jólét állapotában.

THAI OLAJOS MASSZÁZS

Az illóolajok az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen használva fejtik ki jótékony hatásukat, közvetlenül a bőrön keresztül. Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körülölelik a testet, és felszívódva, az orron át belélegezve hatnak. Az illóanyagok a test energiacsatornáiban lévő elzárodásokat (blokkokat) oldják, így a test energetikai egyensúlyát helyreállítják.

THAI TALP MASSZÁZS

A talpmasszázs egy órán keresztül, kényelmes fotelokban történik. A masszőzök a talptól fölfelé haladva a vádlin keresztül, az akupresszúrás pontok nyomásával jutnak el a térdig, végezetül a felsőtestet és a fejet is átnyomkodják. A legjobb alternatív egészségügyi kezelés, és a lazításhoz, a feszültségek oldásához is hatásosan alkalmazható..

THAI HERBAL MASSZÁZS

A forró herbál masszázs az egyik legérdekesebb tradicionális thai masszázs, melyet több száz éve használnak Thaiföldön az izmok és ízületek gyógyítására. A 14 fajta gyógynövényt tartalmazó, speciális textilanyagba csomagolt, aromamelegítővel felgőzölt labdával masszírozva a fáradt területeket, fájdalomcsillapító, izomlazító hatást érünk el.

VIP THAI MASSAGE ÁRAINK

Árlista

ÍRJON NEKÜNK

SZERETETTEL VÁRJUK SZALONUNKBAN!

Close Bitnami banner
Bitnami